måndag 26 januari 2009

Bildspel!

Hej hej!!
Nu har jag lagt ett bildspel på solnedgångar. Visst är det vackert??

söndag 25 januari 2009



Hej hej!!!


Igår när jag kom hem efter min ridning sa mamma att vi kunde baka semlor, och vi gjorde det. Dom blev faktiskt jätte goda, men problemet med att gör semlor hemma är att de inte ser ut som de man köper i äffern. Men det är ju smaken som avgör, eller hur!? Det som är bra är att de smakade faktiskt jätte gott!! Och gissa vad jag gjorde idag, pizza!!!

De där är mina semlor som jag gjorde. De ser inte alls proffsiga ut som den semlan till höger. Men de var ju goda.

Vi ses snart!! Bye Bye!!

fredag 23 januari 2009

Let's Dance


Hej hej!!!!

Nu sitter jag och tittar på Let's Dance alla har inte danat ännu hittils tycker ja att Laila har vait bäst. Men jag hejar på Morgan egentligen. Jag börjar tycka att kitty borde åka ut. Vad tycker ni???Nu måste jag tyvär gå men ses imorron!!

Bye Bye!!!

Fredagsmys!!!

Hej hej!!
Efter att jag kom hem från skolan idag så kände jag hur trött jag verkligen var. Även fast det har inte varit en så stressig vecka som förra, som tur är blir det snart helg och jag ska bara ta det lungt.
Men seriöst tänk er det är bara 4 dagar kvar tills vi ska till romme!! GUD VA JAG LÄNGTAR!!!! Förra året när jag var där hade jag jätte kul så jag hoppas att det blir lika roligt. Förra gången satt jag med Rakel i bussen på både fram och tillbakavägen. Nu ska jag sitta med Emma på ditvägen och med Elli tillbaks.
Innan jag skrev inlägget åt jag en jätte god middag som min mamma lagat, och sedan ska jag titta på Let's Dance. Men nu ska jag ta en dusch så vi ses sen!!
Bye Bye!!

söndag 18 januari 2009

My Quiz from QuizYourFriends.com


















































quiz
1) Hur många syskon har ja?
3
1
2
5



















Powered By:

QUIZYOURFRIENDS.com












lördag 17 januari 2009

lördags träning!!

I går kväll gick ja och la mig kl 1.00!!! när jag la huvdet på kudden somnade ja direkt!! Det dåligaste var att ja missade Let's Dance!:( Men jag har hört att linda åkkte ut!!jag har ganska dåligt minne för sånt här så jag kommer inte ihåg om hon var bra eller dålig.
Men nog med Let's Dance.

somsagt så är det lördags träning! innan ja skrev inlägget var ja i stallet och red. Senare ska ja åka skridskor och sen ska ja simma!:)så det blir min träning för idag. Men nu måste ja gå och byta om.
Bye Bye!!

fredag 16 januari 2009

första inlägget!!!

Ida är det freda som betyder Let's Dance!! För min del betyder freda gäster. Men missuppfatta mig inte, ja har inte gäster varje vecka:) Min pappas kusiner kommer över. Det var jätte länge sen de var här. Jag saknar dem jätte mkt!!
Det blir tyvär ett kort inlägg för ja måste göra mig i ordning:(
Bye Bye!!